Neem gerust contact met ons op
info@socialmediamatch.nl of 06-810 13 657
voor een prijsopgave

Over SocialMediaMatch

Social media is tegenwoordig niet meer iets 'om in de gaten te houden’. Social media is iets dat je moet beheersen. Achter de feiten aanlopen betekent grote kansen missen. Bij SocialMediaMatch geloven we in de kracht van deze nieuwe media. Zeer gericht aandacht creëren, recht in het hart van de doelgroep. En laat dat nou net onze specialisatie zijn.

Nergens krijg je meer en omvangrijkere interactie met je publiek dan op social media. Het is niet voor niets dat marketingbudgetten steeds vaker zijn geconcentreerd op nieuwe media in plaats van de traditionele media. Met de scherpe advertentie targetting opties schiet je met scherp, in plaats van met hagel.

                               Social media is geen doel op zich, maar een tool om doelen mee te bereiken!

Facebook, LinkedIn en Twitter bieden allemaal unieke advertentie mogelijkheden waarmee optimaal gescoord kan worden. SocialMediaMatch verzorgt social media campagnes van A tot Z. Wij richten ons op het bedenken en ontwikkelen van nieuwe creatieve, originele concepten, toegespitst op social media.

5 redenen om SocialMediaMatch in te zetten

  1. Netwerken verbinden met andere bedrijven
  2. Meer likes voor je Facebook pagina
  3. Promotie voor je Facebook acties
  4. Naamsbekendheid vergroten
  5. Leer je doelgroep persoonlijk kennen

Facebook adverteren

De specialisten bij SocialMediaMatch hebben veel ervaring met het opbouwen en optimaliseren van Facebook advertentiecampagnes. Ze bepalen samen met je welk budget nodig is om jouw doelen te realiseren en houden je op de hoogte van de behaalde resultaten.

Voordelen van het uitbesteden van Facebook Adverteren aan SocialMediaMatch:

  • Je zichtbaarheid op Facebook wordt direct vergroot onder de juiste doelgroep(en).
  • Je advertenties worden continu up-to-date gehouden door een professional.
  • Je campagne sluit direct aan op je Online Marketing strategie.
  • Je houdt je maandelijks advertentiekosten in de hand
  • Elkaars netwerken verbinden waardoor je meer bereikt krijg.

 

 
 
 

Meer bereik op Facebook door een hogere Edgerank.

Als je een bedrijfspagina op Facebook hebt en daar content op plaatst, krijgen niet al je volgers automatisch je berichten te zien. Dit komt, omdat de gemiddelde Facebook gebruiker maar liefst 1500 berichten per dag ontvangt. Om deze stroom aan berichten te beperken werkt Facebook met een newsfeed algoritme, ook wel genoemd Edgerank. Dit betekent dat 10-16%  van uw volgers, uw berichten kan lezen. Veel mensen weten niet hoe dit algoritme werkt én hoe je het kunt beïnvloeden. Wij weten dit wel. 

Hoe krijg je bereik op social media?

Steeds meer bedrijven hebben de afgelopen jaren de weg naar social media gevonden en hebben accounts aangemaakt op onder meer Twitter en Facebook. Helaas komt het aantal volgers op social media van veel bedrijven toch niet snel verder dan de personeelsleden en een handvol trotse familieleden en vrienden. Door onze professionele aanpak groeit het aantal volgers snel.

© socialmediamatch.nl - Created by Eric Hardy